Company Detail

  1. Home
  2. Canada
  3. Company detail
employer

About “Tonja Hoss”

Kun opettelen pelaamaan pokeria, opetan itseäni ja kaikkia uusia pokeria kertomalla heille säännön: Katsot vain sitä, fi.poker-files.com mitä näet, kun viimeinen kortti on jaettu. Ensimmäinen pokeri käsi oppii itsensä pelaamaan ostettuaan korttipalkinto on kaksi korttia. (Ace saa aina viisi korttia.) Kun tämä sääntö on ymmärretty oikein, oppimisprosessin ainoa vaikea osa on muistaa aloitus kädet tai pelaajien kortit kolmesta tai viidestä kortista. Kun nämä kaksi sääntöä on hyvin ymmärretty ja helposti muistettu, useimmat muut asiat voidaan oppia käytännöstä.

Ja jos pelaat pieniä lapsia vastaan, he tulevat voittamaan joka kerta, ja olet vasta aloittamassa, sillä ei ole väliä, voitatko vai häviät. Suosittelen kysyä ystävältäni tai keneltä tahansa, “Kenen kanssa hän pelaa?” koska jos joku pelaa isoja lapsia peliä, he voivat olla pois pelistä, ja henkilö voi helposti alkaa menettää. Et voi välttää virheiden tekemistä Joka tapauksessa avain paremmaksi pelaajaksi on vain jatkuva parantaminen.

Tarkkaile virheitäsi ja korjaa ne aina, kun teet ne. Joka päivä näet kädet, jotka olet voittanut, jos olisit juuri asettanut vahvemman tai heikomman pelin. Joka päivä näet virheitä, joita et koskaan tekisi, jos tietäisit säännöt paremmin tai olisit pelannut tarpeeksi kauan tietääksesi paremmin. Pelaajat paljastavat aukkokorttinsa, ja pelaaja, jolla on paras viiden kortin käsi (käyttäen minkä tahansa aukkokorttiensa ja yhteisökorttiensa yhdistelmää), voittaa potin.

Showdown: Voittajan määrittäminen Käsien paljastaminen: Jos useita pelaajia jää jäljelle viimeisen panostuskierroksen jälkeen, esiintyminen tapahtuu. Viimeinen panostuskierros: Viimeinen panostuskierros tapahtuu, mikä antaa pelaajille yhden viimeisen mahdollisuuden tehdä strategisia päätöksiä käsiensä ja yhteisökorttien perusteella. Kolmas vedonlyöntikierros: Seuraavat samassa muodossa kuin edelliset kierrokset, pelaajat harjoittavat toista vedonlyöntikierrosta.

Joki: Viimeinen yhteisö kortti Joki: Jälleenmyyjä paljastaa viidennen ja viimeisen yhteisökortin, joka tunnetaan nimellä joki. Five-Card Studissa sinulla on neljä panostuskierrosta ja käytät kaikkia 10 korttia. Tämä ei tietenkään ole mahdollista Texas Hold’emissa. Joten, Five-Card Stud on hieman monimutkaisempi kuin Hold’em, ja se tarkoittaa, että se on hieman vaikeampaa oppia. Toisin sanoen voit voittaa vastustajan käden yhdessä vedonlyöntikierroksessa ja menettää käden toisessa vedonlyöntikierroksessa.

Yksi viimeinen pokeri peli, jonka voit kokeilla, on Five-Card Stud. Ensinnäkin, on eroa Texas Hold’emin ja viiden kortin Stud. Tähän on muutamia syitä. Toinen syy on se, että viiden kortin Studissa ei ole bluffia, kuten Hold’emissa. Et voi kompensoida bluffia, kun menetät käden. Jokaiselle pelaajalle jaetaan kaksi aukko-korttia kasvoilta alas. Jälleenmyyjä jakaa kolme yhteisökorttia pöydän keskelle. Texas Hold’emin pelissä on yleensä kaksi tai kymmenen pelaajaa.

Nämä kortit ovat ainoita kortteja, joita jokainen pelaaja voi nähdä. Näitä kortteja kutsutaan flopiksi Toistaiseksi olen edelleen oikeassa. Tämän lähestymistavan avulla opit nopeammin, koska kun voitat, pankkisi kasvaa, mikä helpottaa oppimista seuraavalla kerralla, ja sitten teet vielä suuremman virheen.

No projects found.